Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ



ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΤΟΥ ΠΛΟΒΔΙΒ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ
Οι εγγραφές φέτος είναι δωρεάν
Από την νέα χρονιά σπουδών 2016-2017 στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας ξεκινά Αγγλόφωνο τμήμα Φαρμακευτικής (Pharmacy).
Η διάρκεια σπουδών είναι 5 χρόνια είναι αναγνωρισμένες από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.) μετά την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οπότε οι απόφοιτοι μπορούν να πάρουν άμεσα άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος χωρίς καμιά απολύτως διαδικασία. Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του PLOBDIV έχει 70 χρόνια λειτουργίας και πάνω έχει στο ενεργητικό του πάνω από 500 αποφοιτήσαντες από αυτή την επιστήμη και εργάζονται σε χώρες Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Για πρώτη φορά από σπουδαστική χρονιά 2016-2017 θα έχει και ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ είναι πενταετούς φοίτησης όπως και στην Ελλάδα καθώς ο τελευταίος χρόνος εμπεριέχει την πρακτική του φοιτητή. Η σχολή Φαρμακευτική στην Φιλιππούπολη (Plovdiv) είναι αναγνωρισμένη από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π στην Ελλάδα καθώς και σε όλα τα κράτη μέλη Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ δέχεται απαραίτητα έγγραφα μέχρι 31 Αυγούστου 2016 και πέραν.
Πρόσφατα στη Ροδόπη πραγματοποιήθηκε διάλεξη-ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Τμήματος Αγγλόφωνου Φαρμακευτικής Prof.L. Peychev MD. P.h.D. HMH, για την ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του Ιατρικού Τμήματος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ (Πλόβντιβ) που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Η Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ) βρίσκεται σε απόσταση 180 χιλιομέτρων από την Κομοτηνή.
 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΕUROPOLIS-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ BΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, τηλέφωνα επικοινωνίας 0035932517092,00359898574954. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ από το κινητό τηλέφωνο 6932539702
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: